• Geen evenementen aanwezig

 • Geen evenementen aanwezig

  1 2 3
 • Beleef de mooiste verhalen met de gratis online Bibliotheek-app

  Dinsdag 22 Juni 2021

  Boek ’n trip komt eraan! Voor iedereen tot 18 jaar! Met deze zomeractie van de bibliotheek kun je de mooiste verhalen beleven tijdens de zomervakantie. Gewoon op een telefoon of tablet. Je download simpelweg de leukste e-books en luisterboeken met de gratis online bibliotheek-app.

  Ontspan met een boek tijdens Zomerlezen

  Vrijdag 11 Juni 2021

   

  Of je nu van romans of thrillers houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe een hoofdstuk: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen – dát is het Zomerlezengevoel. Centre Céramique  staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen

   

  Heb je vragen over hoe je overheidszaken online moet regelen?

  Woensdag 9 Juni 2021

  Je moet steeds meer zaken van de overheid online regelen, zoals je belastingaangifte, aanvragen van zorgtoeslag of je WW uitkering.

  Feestelijke (her)opening van Centre Céramique na grote verbouwing

  Donderdag 3 Juni 2021

  Feestelijke (her)opening van Centre Céramique na grote verbouwing

  Na bijna een jaar wordt de grote verbouwing van Centre Céramique afgerond. Op dit moment zijn de interieurbouwers nog druk bezig met de nieuwe inrichting, maar ook hier is het einde in zicht. Wij zijn trots op het resultaat en dit willen we vieren en delen met iedereen! Tijdens de opening van Festival Maas! op 3 september, de start van het cultureel seizoen, wordt ook Centre Céramique feestelijk geopend. 

  Het Taalcafé gaat weer beginnen!

  Donderdag 3 Juni 2021

  Wil je beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven?

  Schrijfwedstrijd met Leon Verdonschot

  Vrijdag 28 Mei 2021

  Het thema is ‘tweestrijd’ en daar valt wel wat over te schrijven dachten wij. Kortom: vertel ons een verhaal over dit thema, fictief of niet, spannend, romantisch en/of vol humor. Giet het in een kort verhaal van max. 800 woorden. 

  Nieuwe openingstijden

  Vrijdag 28 Mei 2021

  Vanaf 1 juni verruimen de openingstijden van Centre Céramique. 

  De bibliotheek is weer open!

  Woensdag 19 Mei 2021

  Wij zijn bijzonder blij dat we weer open mogen! Donderdag 20 mei 2021 gaan de deuren open van Centre Céramique en vrijdag 21 mei van Bibliotheek Malpertuis. Helaas blijft Bibliotheek Heer nog gesloten. Je kunt weer lekker zelf je boeken uitzoeken, in de kasten snuffelen, materialen lenen en terugbrengen. Het is nog niet mogelijk om te studeren of te werken. Als je de bibliotheek bezoekt wordt er bij de ingang een gezondheidscheck gedaan en registreren wij je gegevens.

  Let op: nepvacatures in naam van de Online Bibliotheek in omloop

  Woensdag 28 April 2021

  Helaas gaan er de afgelopen dagen nepvacatures rond uit naam van de online Bibliotheek. Hierin wordt gevraagd om persoonlijke informatie te delen via WhatsApp.

  Online cursussen: leer online en blijf je ontwikkelen

  Maandag 1 Februari 2021

  Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt.


  1 2 3 4