Terug naar overzicht

City Dance Performance

Een samenwerking tussen Dansatelier Maastricht en Bibliotheek Maastricht.

Doe mee of kijk naar een spectaculair dansoptreden met heliumballonnen en een Dino Dans Speurtocht (met winactie) voor de hele familie! Geen lid van Dansatelier Maastricht? Dat geeft niets, iedereen mag zich inschrijven. Het is Vaderdag, misschien wil een van je ouders/verzorgers wel mee doen?

Waarom dino’s?
Van 18 juni t/m 4 augustus is er in Centre Céramique iets heel bijzonders te zien: een echt dinosaurusskelet. Onder toeziend oog van het publiek wordt door experts een skelet van de bekende gehoornde dino Triceratops opgebouwd. Deze is te bewonderen in de hal van Centre Céramique. Rondom deze expositie vinden verschillende activiteiten in Centre Céramique en het Natuurhistorisch Museum Maastricht plaats.

Hoe laat en waar?
12.30 uur            Oefenen + uitdelen ballonnen in Centre Céramique
13.30 uur            City Dance Performance + start speurtocht bij de Bijenkorf Maastricht

Hoe kun je de choreografie leren?
Via de instructievideo op YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YCrUZrf3KsI), tijdens workshops op de Open Doors van Dansatelier Maastricht (2 juni om 11.30 uur & 13.00 uur) of tijdens jouw dansles bij Dansatelier Maastricht in Kumulus Herbenusstraat, Maastricht.

Praktisch
Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht i.v.m. de inkoop van ballonnen, dit is mogelijk tot 9 juni. Ga je niet op pad met de speurtocht? Dan ben je om 14.00 uur klaar.

Meld je aan

Stadshal

zo 16 jun 12:30 - 15:00

Avenue Céramique 50, Maastricht

Gratis