Naar het overzicht

Magische Historische Stadswandeling

Ontdek de betoverende schoonheid van Maastricht in de winter tijdens onze historische stadswandeling! Laat je meenemen op een reis door de eeuwenoude straten van onze charmante stad, waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen.

Onze reis begint in het Maastricht Museum, een schatkamer vol met fascinerende verhalen en artefacten uit het verleden van de stad. Hier zal een deskundige gids je meenemen op een boeiende reis door de rijke geschiedenis van Maastricht. 

Terwijl we door de schilderachtige straten dwalen, zal je versteld staan van de historische architectuur en de charmante sfeer die Maastricht te bieden heeft, vooral tijdens de wintermaanden wanneer de stad gehuld is in een betoverend lichtspektakel.

Na een informatieve en boeiende tour is het tijd om te ontspannen en te genieten van de warme gastvrijheid van Maastricht. We sluiten onze tour af met een heerlijk warm drankje op een gezellige plek in het hart van de stad.

Mis deze unieke kans niet om de geschiedenis en charme van Maastricht in de winter te ervaren. Boek vandaag nog je plek en laat je betoveren door deze magische historische stadswandeling.

Entree: muziekschool/ souterrian, via de hellingbaan aan de zijkant van Centre Céramique
Eindpunt: nader te bepalen locatie centrum Maastricht
Kosten: €15,- incl. toegang tot het museum en een consumptie
Museumkaart is niet geldig voor deze activiteit

Aanmelden via klantenservice@maastricht.nl of bel 043 350 5600.

Deze activiteit is onderdeel van Magisch Maastricht 2023

historiche wandeling Maastricht kerst.jpeg

Maastricht Museum

wo 13 dec 19:00

Avenue Céramique 50, Maastricht

Deelname: € 15,00