Naar het overzicht

MAAK! Black Barbies Bieb

We gaan kijken naar de Black Barbies Bieb-tentoonstelling van schrijfster Mylo Freeman. Barbie is er voor iedereen, maar het is extra speciaal als je Barbie op jou lijkt.

We gaan deze workshop 2 t-shirts versieren met hetzelfde ontwerp: eentje voor jezelf en eentje voor Barbie. Je mag uiteraard je eigen Barbie meenemen, want dan kunnen we meteen passen!

MAAK! is een maandelijks terugkerende kinderactiviteit met een divers en creatief programma, verzorgd door de kunstdocenten Nicole Mulkens en Marlies de Jong. Dezelfde docenten maar steeds een ander onderwerp en natuurlijk een boek en/of het Maastricht Museum in de hoofdrol.

MAAK! richt zich met de activiteiten op kinderen van gemiddeld 6 jaar. Ben je wat ouder of wat jonger dan mag je uiteraard ook mee doen. Ben je jonger (4 of 5 jaar) dan helpt je (groot)ouder/begeleider je met de activiteit. Sowieso is één volwassen begeleider per gezin welkom.

Voor de workshop blijf je wachten in de hal. Jullie worden daar opgehaald.

Aanmelden is niet meer mogelijk, omdat deze activiteit is volgeboekt.

Wil je toch graag deelnemen aan een activiteit op deze dag? Bekijk de volgende pagina: Mylo Freeman leest voor in Bibliotheek Maastricht

Jeugdatelier

Sun 4 Feb 11:00 - 12:15

Avenue Céramique 50, Maastricht

Fully booked