Wil je de app gebruiken en heb je hier vragen over? Bijvoorbeeld: of jouw telefoon geschikt is? En hoe je de app installeert op je telefoon? Op deze sites vind je antwoorden op deze, en nog meer vragen.

Zo beschermen we elkaar

Het gebruik van de app

De werking    Hoe werkt de corona-app precies? 6 vragen over CoronaMelder.

9 veel gestelde vragen   De CoronaMelder-app is vanaf 10 oktober landelijk te gebruiken. De app moet de verspreiding van het coronavirus helpen tegengaan. We beantwoorden de belangrijkste vragen over deze app.
De meest gestelde vragen aan de CoronaMelder helpdesk   De gebruikers van de app hebben de afgelopen tijd vragen gesteld aan de Heldesk CoronaMelder.

Andere relevante websites

Bits of Freedom    Bits of Freedom, opgericht in 1999, is een stichting die opkomt voor internetvrijheid in Nederland: communicatievrijheid en privacy. Bits of Freedom adviseert overheden, instellingen en bedrijven en voert actie.

Het Rathenau Instituut   Het Rathenau Instituut houdt zich al ruim 30 jaar bezig met onderzoek en debat over de impact van wetenschap, innovatie en technologie op de samenleving.

De Autoriteit Persoonsgegevens   De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de wettelijke taak om te beoordelen of organisaties (en dus ook de overheid) zich houden aan de wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. De AP adviseert ook over nieuwe regelgeving.

Meer weten over CoronaMelder?

 

Naar CoronaMelder.nl

of bel (gratis) 0800-1280


Terug naar startscherm CoronaMelder

Steffie legt corona eenvoudig uit

Steffie vertelt je alles over het coronavirus en de app CoronaMelder.

 

Ga naar Steffie.nl