Wil je snel en makkelijk iets bijleren rond werk?

Bekijk dan deze gratis trainingen. Ontdek wat voor werk bij jou past,
hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren. Vraag toegang en ga aan de slag! Zowel voor leden als niet-leden!

Toegang vragen


Of vraag toegang via telefoon 06 11 95 00 21

Wat past bij jou?Op zoek naar (ander) werk? We helpen je graag met trainingen om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken en je goed te presenteren. Er zijn trainingen als: creëer je eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

Alles om een goede start te maken.

Toegang vragen

Gezond en goed (thuis)werkenVeel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk. En we hebben kantooroefeningen voor je.

Doe je voordeel met deze trainingen!

 

Toegang vragen

Sterker in je werkHeb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!
 

Toegang vragen

Wetgeving & werkproblemenSoms is het lastig om ontspannen te werken: denk bijvoorbeeld aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

Of misschien krijg je te maken met ontslag. Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving. Die vind je hier ook.

 

Toegang vragen


Leer online en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de Bibliotheek.

Bekijk nog meer cursussen