pdf print

BRANDING: BOY BASTIAENS MET ALBERT KIEFER EN KIM ZWARTS

 

Boy Bastiaens (Maastricht,1956) komt uit een familie van ambachtelijke reclameschilders die in een héél ver verleden het oude Maastricht opsierden met muurreclames en belettering op gevels en voertuigen. Vanuit zijn kleine studio in de binnenstad in Maastricht geeft hij als zelfstandig grafisch vormgever/ art director daar een hedendaagse invulling aan. Hij werkte onder meer voor Karl Lagerfeld, Philips, Pepe Jeans, Atelier LaDurance en Australian Homemade.

Bastiaens houdt zich voornamelijk bezig met ‘branding’: het ontwerpen van logo’s, verpakkingen, belettering, illustraties, animaties, ruimtelijke ontwerpen en tal van andere disciplines die in hun samenhang een unieke identiteit geven aan een merk. Bastiaens’ werkterrein omvat nationale en internationale projecten voor culturele en commerciële opdrachtgevers.

De tentoonstelling die in december 2013 van start gaat toont veel werk van Boy Bastiaens plus werk dat hij in de loop van de tijd heeft gemaakt met vrienden zoals visual designer Albert Kiefer. Samen met Kiefer opereert hij onder de naam StormHand. Daarnaast zijn projecten te zien met fotograaf Kim Zwarts.

www.stormhand.com

Branding Boy Bastiaens met Albert Kiefer en Kim Zwarts | 17 december ’13 t/m 30 maart 2014 Centre Céramique | Toegang: gratis