Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen?

Centre Céramique, Kumulus en Natuurhistorisch Museum Maastricht maken kunst, cultuur, informatie en cultureel erfgoed zichtbaar en toegankelijk voor iedereen, van elke leeftijd en met elk talent. Je bent bij ons welkom om te komen ontdekken, te leren en te doen.

We brengen onze activiteiten bij onze bezoekers, cursisten en leden mede onder de aandacht via digitale nieuwsbrieven. Wil je van onze dienstverlening, cursussen en andere mooie activiteiten op de hoogte blijven, laat het ons weten door op onderstaande button te klikken. Je kunt je hier opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief van je keuze.

 

Klik hier om je aan te melden

 

Waarom moet ik mij opnieuw aanmelden
Vanaf 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. Dit houdt in dat een bedrijf aan moet kunnen tonen dat het toestemming heeft van een persoon voor het verwerken van persoonlijke gegevens. Zonder jouw toestemming kunnen wij je geen nieuwsbrieven over onze activiteiten meer toesturen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Geen zorgen!
We zullen je gegevens enkel gebruiken voor de genoemde nieuwsbrieven waarvoor je bent aangemeld. Je kunt op elk moment uitschrijven door op de uitschrijf-link onderaan de nieuwsbrief te klikken of door een e-mail te sturen naar klantenservice@maastricht.nl.

 

Meer informatie
Algemene website AVG
Ons Privacy Statement
Onze pagina over AVG