Heeft u vragen over Centre Céramique en haar dienstverlening, dan vindt u hier enkele antwoorden.           Library membership
Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan aan de klantenservice

Vragen

 • Ik ben geen lid van de bibliotheek, kan ik toch gebruikmaken van de bibliotheek?

  Ja. Iedereen heeft vrij toegang tot de bibliotheek en kan de opgestelde collectie gratis inzien en gebruikmaken van gratis faciliteiten.

 • Is het gebouw toegankelijk voor minder-validen?

  Ja. De ingang voor rolstoelgebruikers is aan Plein 1992. Alle ruimtes in het gebouw zijn ook voor minder-validen bereikbaar.

 • Ik heb een opmerking of een klacht, waar kan ik deze indienen?

  U kunt bij de baliemedewerkers in de bibliotheek of bij de klantenservice terecht met uw mondelinge vraag of klacht. Meestal wordt uw vraag dan direct beantwoord. Heeft u een schiftelijke klacht, dan kunt u deze indienen bij de klantenservice. Daar ligt ook een formulier klaar waarop u uw reactie kunt achterlaten. U krijgt binnen zes weken een inhoudelijk antwoord op uw klacht.
  Klantenservice Centre Céramique
  Postbus 1992
  6201 BZ Maastricht
  Reageren per e-mail kan ook: klantenservice@maastricht.nl

 • Waar kan ik mijn baby verschonen?

  In Centre Céramique zijn er twee gelegenheden waar je een baby kunt verschonen. De eerste is te vinden in de Stadshal in het invalidentoilet. Ook in de toiletruimtes van het souterrain is het mogelijk een baby te verschonen.

 • Zijn honden toegelaten?

  In Centre Céramique en de bibliotheekservicepunten Heer en Malpertuis worden geen honden toegelaten, met uitzondering van Geleidehonden.