Werkcentrum Zuid-Limburg

Werkcentrum Zuid-Limburg is er voor iedereen in Zuid-Limburg met vragen op het gebied van beroeps- en studiekeuzes, scholing, loopbaan, mobiliteit en werk. In de belevingsruimte ontdek je welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt. Daarnaast staan de medewerkers voor je klaar om je van alle mogelijke informatie te voorzien en je verder op weg te helpen.

CC129_SMALL.jpg

Avenue Céramique 50
Stadshal

info@werkcentrum-zuidlimburg.nl

+31 (0)85 060 32 13

Naar de website

Ondersteuning voor iedereen

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Banen verdwijnen of veranderen en nieuwe banen ontstaan. Het is niet meer vanzelfsprekend om langere tijd bij dezelfde werkgever of in dezelfde functie te werken. Speciaal voor mensen met vragen over werk, mobiliteit, opleiding of loopbaan is er Werkcentrum Zuid-Limburg. Zij geven gratis ondersteuning en informatie. Daarbij maakt het niet uit waar je vandaan komt: de focus ligt op waar je naartoe wil. Samen stippelen jullie een route uit en kleuren deze in.

Samenwerkingsverband

Werkcentrum Zuid Limburg is een samenwerking van partners in de arbeidsmarktregio Zuid-Limburg. Zij bundelen de krachten om optimaal te ondersteunen, motiveren en inspireren.

Naar de website