gezicht.svg

Organiseer jouw activiteit in Centre Céramique

Ben jij op zoek naar een locatie voor een activiteit of evenement van formaat? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden om het bij ons in huis te organiseren!

Centre Céramique biedt een unieke locatie aan Avenue Céramique, in het hart van de stad, waar creativiteit, cultuur en gemeenschap samenkomen. We hebben alle faciliteiten in huis en zijn dankzij de centrale ligging uitstekend bereikbaar voor jouw publiek. Daarnaast biedt de locatie Kumulus, in de Herbenusstraat, verschillende ruimtes met vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld een theaterzaal met 125 zitplaatsen.

Maastricht Museum Expo Louis XIV.jpg

Ervaren cultuurpodium

Als het meest laagdrempelige, toegankelijke en meest bezochte cultuurpodium van Maastricht heeft Centre Céramique een passie voor het delen van kennis en het bevorderen van culturele uitwisselingen. Jaarlijks organiseren wij samen met onze bewoners en andere partijen dan ook heel wat evenementen en activiteiten. Ervaring genoeg dus!

Diverse ruimtes en faciliteiten

Centre Céramique en Kumulus hebben een grote aantrekkingskracht en zijn uitgerust met tal van verschillende ruimtes, van groot tot klein. Ook alle moderne faciliteiten die je je kunt wensen en meubilair zijn aanwezig.

Onze medewerkers zijn heel gastvrij en weten van de hoed en de rand. Ze helpen je graag bij het selecteren van de ideale ruimte voor jouw initiatief. Houd er echter rekening mee we niet kunnen garanderen dat er ruimte is voor jouw activiteit. Dit omdat de beschikbare ruimte beperkt is, en er daarnaast al een vooraf vastgesteld jaarprogramma is.

Neem contact op!

Wil je een ruimte huren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Voorwaarde is wel dat de activiteit aansluit bij een of meer van de volgende thema's:

  • Verhalen over de geschiedenis van Maastricht 
  • Bijdrage aan cultuurparticipatie
  • Taal en cultuur in Maastricht (leesbevordering)
  • Onderwijs en onderzoek

Na ontvangst van je aanvraag streven we ernaar om binnen een termijn van 6 weken te reageren.

Aanvraag indienen

Activiteit

Voorkeurslocatie

Publiek

Doelgroep*

Aanvullende informatie

Mijn contactgegevens