Terug naar overzicht

Digicafé 3

Hulp bij alle digitale vragen en uitdagingen

Je zaken digitaal regelen is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Maar wat je allemaal digitaal moet doen is niet altijd even makkelijk. Bij het Digicafé kun je terecht met vragen over het gebruik van digitale apparatuur zoals laptop, iPad, mobiele telefoon en e-reader. Maar ook met vragen over bijv. het installeren en gebruiken van apps, aanmaken van accounts etc.

Over het Digicafé
Het doel van het Digicafé is om mensen hulp te bieden bij al hun digitale vragen en uitdagingen. Een vrijwilliger helpt je daarbij, bijvoorbeeld met het aanmaken van een account, het updaten van een programma of de instellingen van je social media-pagina. Kom vooral ook met vragen over het downloaden van E-books en luisterboeken in de app van de online Bibliotheek. Maar ook met problemen met je mobiele telefoon, laptop of e-reader word je geholpen. Je bent tevens welkom als je na Klik & Tik nog vragen hebt of je wilt nog wat extra oefenen.

Voor wie?
Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Of heb je nog helemaal geen ervaring maar wil je tips? Heb je de cursus Klik & Tik gevolgd en toch nog vragen over het internet? Dan is het Digicafé iets voor jou. Je kunt binnenlopen zonder afspraak en de hulp is gratis.

Belangrijk: Neem alsjeblieft je eigen laptop, e-reader, tablet of smartphone mee.

Elke woensdag

Van 10:00 tot 12:00 uur

DigiCafe.jpg

Stadshal

Wed 20 Mar 10:00 - 12:00

Avenue Céramique 50, Maastricht

Gratis. Vrije inloop.