Naar het overzicht

MAAK! Die kroon staat ons allemaal 4+

In het kader van de mini-expo Black Barbies Bieb

In deze workshop ga je van jezelf een papieren prins of prinses maken. In de bieb hebben we een hele mooie kamishibai staan. Deze gaan we omtoveren tot een prachtig paleis waarin je met je figuurtje de hoofdrol speelt in je eigen bedachte verhaal.
We starten met een  verhaal van Prinses Arabella dat tot leven komt in de kamishibai. Prinses Arabella zie je ook terug in de mini-expo Black Barbie Bieb, van schrijfster Mylo Freeman, die te zien is in de jeugdbibliotheek.

MAAK! is een maandelijks terugkerende kinderactiviteit met een divers en creatief programma, verzorgd door de kunstdocenten Nicole Mulkens en Marlies de Jong. Dezelfde docenten maar steeds een ander onderwerp en natuurlijk een boek en/of het Maastricht Museum in de hoofdrol.

MAAK! richt zich met de activiteiten op kinderen van gemiddeld 6 jaar. Ben je wat ouder of wat jonger dan mag je uiteraard ook mee doen. Ben je jonger (4 of 5 jaar) dan helpt je (groot)ouder/begeleider je met de activiteit. Sowieso is één volwassen begeleider per gezin welkom.

De workshop is in het jeugdatelier, vanaf 10:50 uur gaat de deur open.
Aanmelden is verplicht en kan via publieksservice@maastricht.nl of bel 043-350 5600.

 

Jeugdatelier

Sun 3 Mar 11:00 - 12:15

Avenue Céramique 50, Maastricht

Gratis