Informatiepunt Digitale Overheid

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Voor iedereen die daarbij hulp nodig heeft is er het Informatiepunt Digitale Overheid op de 4e etage van Centre Céramique.

Hulp is dichtbij

Van de belastingaangifte invullen tot je zorgverzekering regelen. En van je rijbewijs verlengen tot AOW aanvragen. Alles gebeurt tegenwoordig online. Je moet dan een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit lastig. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid laten ze je graag zien waar je alle informatie kunt vinden en hoe het werkt. Indien nodig maken ze een afspraak voor je bij een organisatie die je verder helpt.

Afspraak maken

De hulp die het Informatiepunt Digitale Overheid biedt is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Je kunt op dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur op afspraak terecht in de Maatwerkkamer op de 4e etage. Het maken van een afspraak kan via de Klantenservice: 043 350 5600 of klantenservice@maastricht.nl.

informatiepunt.jpg

Avenue Ceramique 50
4e etage

klantenservice@maastricht.nl

043 350 5600

Naar de website