Voorwoord

Beste vrijwilligers,

Alweer bijna kerstmis… De tijd vliegt voorbij. Dat is een teken dat we mede dankzij jullie inzet weer veel mooie activiteiten hebben georganiseerd. Dankjewel daarvoor!

In deze nieuwsbrief kunnen jullie genieten van een prachtig videoportret van onze nieuwe vrijwilliger Fred Huis bij de ArcheoHotspot, een fotoreportage van onze vrijwilligersbijeenkomst – met dank aan Jean Pierre Geusens - en een gefilmd portret van onze vrijwilliger Willy Paulissen. Willy brengt al jaren zeer enthousiast Boeken aan Huis bij mensen die zelf niet meer naar de bieb kunnen komen. Verder een bericht van onze collega Nathalie Tillie over de wervingscampagne voor vrijwilligers bij de VoorleesExpress en nieuws over de Schrijfwerkplaats. Een bericht over Allart van Viersen, vrijwilliger bij ons Natuurhistorisch Museum Maastricht, die de Louis De Pauw Award won voor zijn onderzoek als burgerwetenschapper naar Trilobieten. En last but not least: tips voor de donkere maanden; agenda items voor januari en februari.

Een zeer goed gevulde nieuwsbrief dus. Ik wens jullie veel leesplezier en een hele fijne kersttijd en een prachtig nieuw jaar in goede gezondheid!

Hartelijke groeten,
Annemie Hermans

Annemie-a5af59c2.jpeg
hart.svg