Mad science Weird-kamp

Van 25 juli tot 28 juli

25 jul

In de schoolvakanties experimenteren we lekker door tijdens de Mad Science kampen met een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma.
Iedere dag staat in het teken van een ander thema.

Experimenteer met chemische reacties, test verschillende constructies, verricht speurwerk en nog veel meer. Jij wordt een echte onderzoeker, want zelf doen en ontdekken staan altijd voorop.
De kampen worden georganiseerd op diverse locaties door het hele land, er is altijd een buitenspeelruimte en een "Lab-ruimte" binnen voor de kinderen.

LET OP... Dagen staan in willekeurige volgorde. Ieder thema staat voor een andere dag.
Chemie in de gootsteen: Leer de eenvoud van chemie ontdekken. Hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Van oppervlaktespanning, tot dichtheid en vloeistof lasagne.We ontdekken het allemaal!

De wilde wereld: Het aaseter jachtspel. Het spel dat science combineert met het dierenkoninkrijk. Leer over de levenscyclus en de gewoonten van dieren. Maak een pootafdruk van een dier. Zet een camouflage collage in elkaar en begrijp dat dieren en planten elkaar in evenwicht houden.
Naar de maan en terug: Ga als jonge astronaut aan de slag en ontdekt de mysteries van het zonnestelsel. Wat gebeurt er als zwaartekracht ontbreekt en hoe kun je in de ruimte eigenlijk reizen en werken?
Van top tot teen: Kunnen we een mens maken dat leeft? Wat hebben we dan nodig? Met een lichaamsrecept bekijken we hoe ons lichaam functioneert. Weten we dan of we een mens kunnen maken? Net zoals Frankenstein?

Nieuwsgierig geworden? 

25 t/m 28 juli 2017

Van 09:30 tot 16:00 uur

Prijs: € 175,00  Nieuwsgierig? Kijk snel op de website van Mad Science voor inschrijven, tarieven en informatie http://nederland.madscience.org/ of bel naar 088 - 030 33 10.