Muziekschool

In het souterrain van Centre Céramique genieten leerlingen van het maken van muziek. Of dat nou een muziekinstrument bespelen of zingen is. Daarnaast kunnen muzikanten, bands of ensembles in de moderne muzieklokalen terecht om te repeteren.

0O4A1935_SMALL.jpg

Avenue Céramique 50
Souterrain

publieksservice@maastricht.nl

+31 (0)43 350 56 00

Naar de website

Modern en divers

De lokalen/repetitieruimtes zijn volledig uitgerust met alles wat je van een moderne oefenruimte mag verwachten. Bovendien is er volop diversiteit om alle genres te ontplooien: van pop tot jazz en van DJ tot klassiek, alles is mogelijk! Er is zelfs een groot en speels podium midden op de vloer.

Lesruimte huren

Voor aanbieders van muziekonderwijs is het mogelijk om les- en voorstellingsruimtes te huren in het souterrain van Centre Céramique.

Meer informatie

Oefenruimte huren

Kun je thuis niet oefenen voor je muziekles, of zoek je een ruimte om je met je band, ensemble of orkest voor te bereiden op een optreden? Ook dan kun je een ruimte huren op basis van een muziekpas.

Meer over de muziekpas

Kunstonderwijs

De vier onderwijscollectieven Kuma Muziekschool Maastricht, Theaterschool De Zuiderlingen, Dansatelier Maastricht en Vrije Academie Maastricht verzorgen op een laagdrempelige manier lessen kunstonderwijs binnen de disciplines muziek, theater, dans en beeldende kunst op onze twee locaties. In ons Kumulus gebouw aan de Herbenusstraat kunnen cursisten terecht voor theater, dans en beeldende kunst en in het souterrain van Centre Céramique voor muziek.

Naar de website