koffie.svg

Ruimte huren

We hebben een passie voor het delen van kennis en het bevorderen van culturele uitwisselingen. Daarom stellen wij de faciliteiten van Centre Céramique in hartje Maastricht graag ter beschikking voor vergaderingen, bijeenkomsten, muziek- en kunstonderwijs en nog veel meer. Maar ook de theaterzaal, foyer en andere ruimtes van het Kumulusgebouw aan de Herbenusstraat zijn te huur. Voor elke activiteit is er dus wel een passende ruimte beschikbaar!

Maatwerkofferte

Onze tarieven zijn afhankelijk van de gewenste ruimte, de verhuurduur, benodigde voorzieningen en andere specifieke wensen. Een offerte is dus altijd maatwerk. Stuur voor meer informatie een e-mail naar verhuurservice@maastricht.nl met zoveel mogelijke details over je aanvraag. We streven ernaar om binnen een termijn van 2 weken na ontvangst te reageren.

metasuite-4244.jpg

Oefenruimte huren?

Volg je muziekles of heb je een muzikaal optreden, maar is het niet mogelijk om thuis te oefenen? Als je lid bent van Bibliotheek Maastricht Centre Céramique kun je bij ons met je muziekpas een studieruimte huren om te repeteren.

Meer over de muziekpas